Pages

teman teman

Monday, December 20, 2010

single.? you are welcome here.

best best. 
:)
aku tataw knape kan
aku harap sgt bende ni wujud kat malaysia nih.
korang single.?
da berpunye.?
dah bertunang.? 
ah ape ade hal. 
bank yg ade guard pon bole kene rompak.
ini kan manusia
haha
jahat en aku.?
:p
meh meh tgk gmbr ape aku jumpe time blogwalking.

 
 hah borang aplication utk jadi awek.
korang ingat time nak mintak kerja je guna form.?
zaman suda maju maa.

satu lagi kalau korang yg laki laki slalu nak ngorat awek mesti dieorg cakap
"isi form dulu"
ceh!
ni hah. 
laki suda ikut peredaran zaman.
yeah!!

p/s : kpd kwn2 aku yg mcam KASANOVA sket tuh korang pegi print bende nih pastu suh gadis gadis isi..hihi

2 comments:

Shaheila Malek said...

haha..ada jugak ye, igt men2 je... :)

a n a s t a s y e a said...

Boleh pakai ke borang tu .. =)

p/s: Untuk makluman anda .. entry Saya Nak Follow Blog Anda .. Sila Tinggalkan URL Blog Di sini! ditujukan khas kepada follower blog anastasyea sahaja, sebagai membalas budi dan menghargai salam perkenalan dari mereka. Tapi tak apa .. saya follow juga blog ini. Nanti kalau anda ada masa .. silalah follow blog anastasyea juga ye! =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...