Pages

teman teman

Sunday, December 12, 2010

belon ni utk you!


nampak tak tajuk entri.?
merapu meraban.
heheh
korang tawu ape tuh jom heboh.?
hah
hari ni la kali petama sang afro neh jejak kaki kat jum heboh tuh.
tgk kat tv macam syiok je.
:)

fuhh!!
wa cakap lu itu jum heboh mcm pasar juadah.
hihi
bukan main byk lagi org jual makanan.

sampai je bukit jalil wah!! 
jadi batak sat..
itu mat mat lempit itu poser itu gothic itu gangsta semua ade maa
wa cakap lu semua hensem!!
:p

kali petama g sana, round semua booth hah
paling best studio cereka dan mytv3.
tu je. 
haus pegi old town nye booth minum sample kopi. 
hahah
cam bangang kan.?
tapi tape.

tadi jadi fames kejap.
lalu depan tempat berita harian
abg tu teriak pggl org masuk
"ya adik adik mai masuk... jgn malu jgn segan!! yg baju hitam berbaju manchester berambut suparjo.come come"
wah cilaka.!
aku da tutup muka hah
hahah
tapi oke la kan. fames kejap.
:)

lokasi : tapak konsert
situasi 1 : haru biru
depan kiteorg ade awek. baju tana kalah.
skirt pendek paras bontot
paling ta tahan baju warna puteh kain pagoda tuh.
spenda biru bra pink.
pergh!!
tanak tergugat plak keimanan abg!!
dosa dosa.!
tapi syorrr!!
heheh
:D

lokasi : depan org ramai
situasi : bapok tersepak belon aku tgkp
haa.
kalau na jadi kan cerita boleh jadi point kene bahan. so aku ringkas kan.
aku da pegang belon tu bapok tu pandang2 jeling jeling
saje la angkat tangan lambai.
erk~~
tiba tiba mintak belon.
na tanak bg je lah.
"terima kasih you!"
aww.!!
geli geleman. 
awak tuh kalau mcm megan fox takpe la.
mcm amar (acap punye) ke.
:)
hehe

stop! 
cukop lah
penat+serabot. 
tapi have fun jugak lah. sori ye tak de gambar.
kamera sang afro bateri takde
rumah tga renovate
cable tah kemana charger tah kemana
:)

p/s : nak layan bapok bia yg comel:)



2 comments:

Topek said...

hahaha..
si gedik yg mintak penyepak aku..

si afro besar said...

haha
sabar taufiq.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...