Pages

teman teman

Sunday, April 3, 2011

ulang tahun

mood : girang
listening : awanano by hafiz

hey hye:) wassup yaw.. okay sori yeah dah jarang update blog.. abg abg bz doh!! HAHA.. maaf yaa entri kali ni agak berbaur keromantikan dan ke'sweet-sweet'an ;) nampak banner atas tuh.? 030409.?! tarikh ulangtahun perkahwinan yang kedua.. eh eh ulang tahun percintaan... silap:D hoho~

haa perkara biasa lah bila aniversary je sebok dok cari cari hadiah kan.?! ade la jugak natang alah yang aku sempat beli dekat store store tepi jalan.;p sebelum tu jom jom tgk hadiah hadiah yang ade time aniversary nih.:D

thanks mok buat frame nihh..
comel comel je gemok neh.
hee
dush dush!




sat sat! jangan salah anggap okee..
barang barang ni semua yang awek afro bagi kat afro..
bukan afro bg kat dia..
thanks!!

afro just bagi sekotak harta karun yang dalam penuh dengan cinta je..
BHAHAHAHA.



btw happy aniversary yang kedua mok!! ceh baru dua tahun.. jauh lagi perjalanan.. hoho~ apa apa pun sebenarnya tgk cara korang bawak relation tu macam mana jugak..bagi afro time anversary tak payah hadiah pun takpa.. janji saling berkasih sayang.. bukan dongdang sayang okay! :D cuma kebetulan elaun practical baru masuk time tuh.. so just beli je lah yang mana mampu.

since orang dah bagii. takkan nak menolak kan.? mak kata tak elok tolak pemberian orang.. lagipun utk kegunaan jugak.. tambah tambah plak cantik.. harhar.;) yay!!

14 comments:

lee said...

untungla org ade azwa..heheh...=D

FzaIbrahim said...

wiwit!!
nnt nk kawen harus jemput okayyyy!! :)

Eman T said...

jom kua dgn kasut baru! :D

fyy mokhtar said...

amboi. asal ta suh awek lu bagi rumah jer?? wahahahahha

nelly said...

smart !

misS FEeza macho ! said...

ta penah sambut pun haha .duadua lupa .bile da lepas bape ari baru ingt ! :p

si afro besar said...

noley : untung la;)

kaka : pasti dijemput. pengapit pls.:D

si afro besar said...

eman : tunggu la dulu. pakai kasut lama sampai koyak dulu HAHAH

fy : hamboi.. perli habes. cis=.= HAHA

si afro besar said...

nelly : thanks

miss feeza : jahat betul tak ingat tarikh. HAHA atleast ingat la. ;p

cik fza said...

happy annivessary yeah.

si afro besar said...

fza : thanks

Topek said...

nk zara jugak boley??
hahahahaha...:D

Wawan3y. said...

wahhh sweet jer, !

si afro besar said...

wawan. harus lah.:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...