Pages

teman teman

Wednesday, April 20, 2011

kecewa hampa duka lara dan pasrah

mood : duka lara
listening : standing in the eyes

aku tataw ape kena hari nii. semua benda tak menjadi.. datang pagi kerja banyak, kena anta before tgah hari.. lecturer datang pukul 11, tawu tawu dah ade kat blakang aku.. okay fine!! time tu mula la kalut nak print form evaluation untuk supervisor and slide presentation bagai.. nak set up projector dan lattop semua.. bukak bukak lattop microsoft office takda sbb lattop tu untuk project kat serawak.. alahai. malang betul nasib aku. itu ini tak kena.. habis presentation ade task baru pulak kena buat new template utk company.. nasib la aku trainee. sanggup untuk belajar and dapat gaji.. kalau tak.? ingat nak buat.?

rasa teruk rasa kecewa rasa hampa rasa semua.. semua tu bercampur jadi satu bila lecturer kata "presentation dah okay, just saya tak suka sbb awak nampak unprepare"..memang lah.!! kerja menimbun nun sana nun.. sapa nak siap kan.? haih-.- kenapa lah ade presentation dekat company.? buat lepas habis latihan industri tak boleh? okay sekarang aku tgah cool down.. aku just harap evaluation form yang supervisor bg nnt dapat 18/20 atau lebih dari tu.. dan report latihan industri aku aku akan buat sebaik mungkin.. mungkin aku terlalu risau sbb perkataan "tak suka" tu tiba tiba keluar dari mulut dia.. rasa macam nak bunuh diri.. uh~ sbb selalu nya aku well perform. aku tawu kebolehan aku. tapi hari ni.. semua tak menjadi..:(

 : sekarang aku nak main kamera jauh jauh :
bye


6 comments:

Eien Mohmad said...

alaaa. jgn lhaa tension2 bg (: hee.
1st time abg daus nehh entry panjang2. bhahaha. welcome to the club. hahaha

Cik TeN10 said...

suke jugak main2 dgn kamera !! bleh release tension..

chill k.. hidup ni mcm roda.. kdg2 kita kt atas.. kdg2 kita kt bawah.. pape pn jgn cpt give up.. ganbatte !! :)

si afro besar said...

eien: ni sbb tertekan la. mane ade pnjg.. 2 phrase je;p

si afro besar said...

cik ten : betul2! boleh release tension.. lagi2 amik gmbr awek cntik2 secara candid;p hihi..tak adil lahh. kesian taw trainee:(

:: Khai Artzfar :: said...

woah ade gak geng kptm bloggers/...hahahaa
http://khaiartzfar.blogspot.com

si afro besar said...

sshhhh;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...