Pages

teman teman

Monday, April 11, 2011

bukit belacan

mood : :)
listening : salam terakhir

10 jari disusun memohon ampun dan maaf.. lama gila tak update;) biasa la afro accident kan.. haih -.- so accident accident pon takde la aku nak dok kat rumah je.. macam lagi tambah sakit je.. doktor kata pergi jalan berriadah. HAHA. ahad arituh ade la kawan ajak ke sungai.. since lama tak update afro bawak la kamera.:) jom jom tgk :)









okay... gambar bukit belacan untuk sesi mandi mandi tamat dah.. ade banyak je lagi gambar cuma banyak censored.. cetus kontroversi lah.. HAHAHA.. adik adik tak boleh tengok. ;p ini je gambar yang okay..lepas je mandi konon nya nak g zoo negara. tapi hujan. call CEO zoo negara, dia kata animal-animal tu tidur..cis -.- okay tipu.. terus pergi bowling.



perasan tak ape yang pelik pada gambar yang last nih.? macam ade yang baling bola boling tu comel comel je.. HAHA cube korang tgk gambar yang kiri bawah skali.. wohooo.. sopan santun kau!! die baling mmg camtuh. gila comel :)

okay thanks kepada semua yang memeriahkan majlis:) atas ni nama nama kawan afro on the day.. feel free to visit okay..? nnt ade gambar afro update lagi:) see you guys around..

12 comments:

Eien Mohmad said...

hahaha! tkut kntroversi sebab eien punya agak macam cikuai kan? lalal~!

Areyf Shahmin said...

yowww ! (:

si afro besar said...

eien : sori ye gambar eien tak byk.;p boleh buat gado tahu.?:D

si afro besar said...

aref : awek kau nakal do.. die ngorat tahfiz2 kat sana. HAHAHA

Marya Hana . said...

ada jugak org pergi bukit belacan lagi sekarang ni..

i lame dah tak pergi situ..

Areyf Shahmin said...

eyhh2 ble meyhh korg g?

si afro besar said...

marya : harus lah.. kat situ je takde orang nak mandi. semua nak g congkak gabai.. kat b.belacan boleh bogel. HAHAHA

si afro besar said...

aref : arituh lah. awat.?

Eien Mohmad said...

huhu =,=

Areyf Shahmin said...

ouhh arytuh ea. hurmm ok ^_^!
tade pe sje tyer. nk kepastian :)
nie pg ke ptg?

Eien Mohmad said...

pagi laa yunkk. huhu =,= lepas hantar abg daus g klinik (: i col you time tuhh kan? ggrr~

si afro besar said...

eheheh.. bum die tak gtaw kau eh.? dush dush.:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...