Pages

teman teman

Thursday, April 7, 2011

birthday bash taufiq halim

mood : dajal
listening : happy birthday by ramli sarip

taufiq halim.! one word for you.. "bangBANGboom" HAHAH.. btw happy birthday kawan.. okay. afro mula kan entri kali ni dengan lafaz bismillah.:) cewahh. okay! entri kali ni gambar gambar yang dihasilkan bukan sepenuh nya dari hasil nukilan afro tapi dari fendy.. byk shaking but ok laa. tak la teruk mane pun. nice! time kejadian je afro tak pegang camera. lepas baling tepung nak lepas diri punya pasal aku buat buat tangkap gambar.. so takde la die nak celet celet kat aku kan. heh


kari
dhal
sambal
milo
nescafe
perencah nasi goreng
air paip dan sedikit sabun
: yang pasti semua nya sisa makanan di kedai mamak :
yuckss!





semua gambar ni aku ambil kecuali 4 gambar yang digabung kan..sbb aku excited nak pekena budak nih..heh and yay! aku bangga and cukup gembira sebab setelah 2 tahun kerja malaun ni kena kan orang je akhirnya tumpas jugak dengan kiteorang.. okay afro tanak ingat cite lama.. dulu aku kena dengan minyak tanah campur kari campur mayonise dan telor bagai.. dem!! tu 2tahun lepas. tahun lepas lagi teruk.. haram jadah.. agak agak korang nak kawan dengan aku tak kalau korang tawu besday korang aku buat macam ni.? HAHAHA

2 comments:

Marya Hana . said...

mak ai, macam ni x sambot bday pon xpe.. x sanggop.. haha :D

si afro besar said...

marya kadang kadang skali skala kena la sambut. baru ade feel nak mandi nnt. berjam jam nok.;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...