Pages

teman teman

Thursday, March 31, 2011

Contest Photoshoot Percuma by Faridism Photography

mood : mengampu
drinking : HL susu



ok.. well thanks kepada pen'tag' kerana memberi kepercayaan untuk afro masuk contest ni yaa.. obviously korang pun tahu kan blog afro macam mana.? "jarang-jarang" ade gambar sendiri.. oh mungkin sbb aku sendiri yang suka pegang kamera and tak pernah bagi chance kat orang lain kot nak tangkap gambar aku..

since faridism photography ade anjur contest afro just try luck jeh.. sebab.? jap fikir jap. HAHA.. mungkin sebab lack of confidence kott.. aku masuk kamera mesti gambar jadi tak lawa.. terus malas bergambar dan tukar arah ke mengambil gambar..


okay! gambar sorang sorang kalau takde kawan macam ni lah rupaa. HAHA macam perempuan2 dalam myspace tangkap gambar.. skang dah tak dah.. malas tangkap gambar sendiri..dan afro jarang dengar "eh kau photoshoot model die sape?" kawan jawab "mesti lah awek awek dol" ciss-.- jarang sgt dengar lelaki jadi model..mungkin tak banyak laki hensem kot..

mungkin afro tak menang contest ni.. its okay.. aku pun just try jaa.. tapi aku harap gila kaum yang sejenis dengan aku yang akan menang.. heh YAY!! kalau menang.? oke sat..



simple but elegan.. aku tak berapa kreatif nak pikir tema tema ni.. kalau menang semua terserah pada faridism. HAHA..done! meh aku tag 3 orang

2 comments:

chot ok..! said...

gd luck...:)

Silent Thinker said...

gudluck!~
sy jugak join!
http://safiyahezora.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...