Pages

teman teman

Tuesday, March 29, 2011

Citrawarna KPTM

mood : Langsi
drinking : Red bull

tak boleh banyak cakap. abg abg tgah demam ni. haih -.- hurrm.. first of all afro nak mintak maaf kat semua pihak kolej sbb gambar korang tak cantik.. HAHA.. biasa lah.. aku plak reti tangkap gambar kan.? dengan malam nye.. speed light takde nye. basic pun tataw. heh.. jom jom tgk.






: moga luka di dada cepat sembuh :
HAHAHA


: asma!! aku ade gambar kau tertonggeng tonggeng!! : 
: 'TER'capture okay!! tak sengaja : 
HAHA
: btw nice gila :
oppssss!




juara.? hah mesti lah key pi ti yam KL dol!! dan saje je aku black and white kan gambar ni.. dengki;p HAHA..btw congratulation lah okay:) moga korang success.. gambar kptm lain ade tapi byk kabur lah.. maaf eh.. mungkin sbb dslr ni dah membesar dekat KPTM KL so die nak berjasa kat sini je kot.:)

10 comments:

Eien Mohmad said...

abg abg ! jelesnya ada camera );

waa~ kenapa pic Eien Mohmad takde nehh? haishhhh =,=

si afro besar said...

kehkeh.. ade camera tapi tak reti tangkap gambar cam abg tak guna jugak. hoho~~ semua kabur. haih~

Fafa ♥ said...

Halamaaaaaaaak kenapa muke akuuuuuu! Caption macam pantek! Hahahahahahahahaha sumpah bengong. But thanks nyways! :)

Naddia said...

alamak...hensemnye abg yg pakai bju melayu wane biru tuh..

BLADE EDGE said...

Assalamualaikum...


saya just blogwalking kat sini. baru tahu pasal blog ni..

anyway kalau ada masa, silalah berkunjung ke blog saya.

happy blogging :-)


regards,
BLADE EDGE

naz said...

ok gua baru tahu ada kptm kl haha gambar hang mana afro? gua baru nak tgk rambut mahal hang tu haha

si afro besar said...

fafa: kahkah. hatihati. skang nyamuk banyak:D

si afro besar said...

nadia : errr. die photographer.. heh tak hensem pon.. yang pasti die single! HAHAHA

si afro besar said...

blade : btw thanks. i will.:)

si afro besar said...

naz : hai cantik sket.. ciss. kptm kl HQ ni.. tempat adik ipar plak. takkan baru perasan wujud;p eh eh gambar aku mahal. tak boleh masuk suka suka. HAHAHA

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...