Pages

teman teman

Monday, January 10, 2011

mama:(

bangang! oh aku menyesal sesal sesat sesangat teramat sgt.. hadoi.. kenapalah aku buat pilihan yang salah.? kalau aku tahu aku pilih je practical kat damansara..even jauh gaji berlaboi baloi..haha even jauh pon rambut boleh panjang.. :) IBS Technology.? feww! baru sehari aku kerja dah kena sound rambut panjang. ceh T.T sedeh kot.. nak tawu aku buat ape.? balik bawak moto laju laju sampai excident. pastuh dgn kaki patah aku singgah kedai gunting rambut.. ckp kat cina tuh "boss! kasi botak" :(

aku pun tak percaya kenapa aku suruh die botak kan kepala ni.. tadi supervisor kata kalau tak gunting pendek kene disiplin then extand sem utk practical.? haram jadah! tanak ah.. saya rela botak.. dari buang masa.. dah la takde awek. haha..harap harap supervisor aku baca. tolong lah.:D 

then guess what.? hari pertama masuk terus kene buat website.? err =.= bg la task senang senang dulu. photostat ke hape ke.haha baru best!! cis! aku nak lari boleh.?

korang korang yg jumpa aku time pendaftaran korang amat teramat lah lucky.sbb itu afro sudah hilang tadi. kene sondol dengan mesin rumput.. tunggu 6bulan lagi rumput atas kepala ni tumbuh afro akan muncul kan diri balik ya.:) tadi saya juga sedar yang tak semua kita akan dapat dalam dunia.hee

"biar kan afro pergi kerna dia akan kembali suatu hari nanti"

4 comments:

FzaIbrahim said...

aha. kasihan..
slamat berjaya ya hadek!

si afro besar said...

thank you kaka.:)

Bella said...

alaa..nak tngok afro botak la..
heee..slamat berpractikal dear :)

si afro besar said...

err. no gambar gambar botak dalan blog.:p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...