Pages

teman teman

Wednesday, January 26, 2011

ah choi pun

Ini adalah wa punya pemerhatian terhadap perlakuan social yang seling boleh dilihat di pusat pusat membeli belah di tanah ayer.


Awek cun + balak hensem

Ini couple rileks sahaja. Tiada menunjukkan public affection yang berlebihan. Olang lain pun sinang melihat meleka.


Awek cun + balak tak hensem

Kebanyakan awek yang cun mesti mendapat balak yang tidak hensem. Sila pelhatikan balak itu, ada satu macam muka bangga sebab dia punya amoi cun. Kadang kadang itu balak mesti pakai spec hitam mau kasik nampak sikit hensem. Boleh diperhatikan juga, itu balak suka buat lawak talak kelaka mau kasik tambat hati aweknya itu ( tapi itu awek jalang ketawa, cuma senyum manis sahaja ). Selalunya juga, balak itu mempunyai dompet yang tebal.


Awek tak cun + balak hensem

Lu boleh nampak itu awek mesti pegang kaw kaw tangan balak dia yang hensem tamau kasik lepas. Wa pun tatau apa hat. Public affection yang terlampau lampau juga akan dilakukan oleh itu awek tersebut terhadap balaknya. Boleh diperhatikan jua kadang kadang itu balak hensem pun ada sikit segan sama itu awek punya tingkat laku. Lepas itu aa, kalau ada amoi cun lalu tepi, ini awek tak cun mesti kasik jelingan maut telhadap itu amoi cun. Selupa mau makan olang... Inseculity ploblem.


Awek tak cun + balak tak hensem

Ini couple talak sapa pedulik punya.. no komen.


Group of girls + 1 guy

Selalunya berlaku di kedai makan. Seolang lelaki di kelilingi kawan kawan pelempuan nya. Sungguh selonok kalau dapat mendengar perbualan meleka. Lu akan pelasan, sambil meleka makan, itu lelaki mesti cakap paling banyak sambil buat lawak talak kelaka ( tapi kawan kawan pelempuannya mesti ketawa jugak ).


Awek cun berpakaian seksi

Akan lamai olang melihat awek ini. Tetapi awek ini talak kisah sebab besar kemungkinan dia sulah biasa mendapat pandangan seperti itu. Awek seksi ini suka menunjukkan buah buahan di dadanya, atau pusatnya dikhalayak lamai kelana dia tau badannya ada powah. Seperti juga lu ada keleta cantik ka lumah besar ka jam balu ka mesti kasik olang tengok, so boleh pelasaan ada happy. Ini awek pun sebegitu jua.


Awek tak cun berpakaian seksi

Hoiyoooo ini manyak keji punya polumpuan. Lu balang talak cantik kasik tutup mahh, jangan bikin olang lain sakit mata. Ini spesis juga suka menipu dili sendili dengan mengatakan " I wear sexy and I feel good " ataupun " I have the right to wear anything I want ". Sememangnya meleka melasakan bahawa berpakaian seksi boleh menjadikan meleka jadi lagi lawa. Wa tidak lasa begitu. Huduh akan tetap huduh. Tetapi jikalau huduh & sexy ? Tepuklah lu punya dada tanya itu buah dada.. Tatau apa mau cakap lagi woo.


Jadi lu olang telgolong dalam mana satu gloup ?

"kalau lu olang tala otak, lu olang mesti kata itu pelempuan tala dala manyak hina"
=.=

No comments:

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...