Pages

teman teman

Tuesday, February 8, 2011

doa selamat

mood : lega
listening : we are the world (hi tea)

yaw yaw yaw. wassup my man.? HAHA a very very short entry..alhamdulillah.. sabtu hari tuh (5 Feb) selamat sudah kenduri doa selamat yang my mom buat..  sebab buat doa selamat.? oh tak berapa nak sure tapi yang pasti 
: rumah siap di renovate :
: kaka azia selamat balik dari ireland dan suda menjadi doktor :
: adam pendapatan paling tinggi tahun 2010 :
: hakim selamat pulang dari korea :
: ecah keputusan cemerlang :
: mak dan kaka masing masing membeli sebijik honda city :

aku.? err. tadhe kot.. aku kan anak yang jahat dan TAK menyumbang ape ape dalam family. hihi. kalau mak afro bace ni kena lempang laju laju kot..celupar betol mulot.. afro kau ni mmg tak berjaya dalam ape ape bidang ;p tayah cite la. HAHA..ni semua sebab sebab mak buat doa selamat.. kan kan mak.? kalau didapati ini palsu salah kan emak sbb emak yang beritahu..:D pastuh yang no 3 tuh aku kurang pecaye. sbb gaji mak pon RM*000 sebulan..abah pon saing saing mak.. cane pendapatan kau boleh paling tinggi adam.? haih~ patut lah kau pakai iphone 4. ciss!!

gambar.? later aku update okeh.? sbb time doa selamat ape jadah nak snap snap gambar.? batak ke hape.? hihi.:) kalau ade gmbr dlm camera dinasour tuh nnt aku upload dlm entri ni jugak okay.?:)




DONE!!

2 comments:

naz said...

hahah sama lah kita. tak berguna haha

si afro besar said...

mungkin satu hari nanti kita berguna oke naz.?:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...