Pages

teman teman

Saturday, February 26, 2011

ahnat!

mood : suka ria
listening : semerah padi m.nasir
drinking : cola cola

yaw wassup wassup. 





bro! gua ade kacau hidup lu ke der.?
ade gua paksa lu bace entri gua.?
tak de kan.?

lu ingat wa nak private blog semata mata kerana kau.?
tak dapat lah jep.!
wa nak lu bace semua entri2 gua.
bagi lu panas sket.
HAHA

satu lagi.? ade aku cakap rupa aku cantek.? 
oh tak.
aku just cakap muka kau cam longkang!
kalau kau hensem kau tak perlu terasa dan marah marah. 
org hensem kene cool der.!
:)

6 comments:

Dedeq said...

perghhh teruk giler...sbr jelah bro !! :D

Myra Arshad (: said...

haha. ada jugak kan makhluk macam tu. ishk2.

terompah kampong berkate said...

hahahha..mesti dye sedih daos..huhuhu..ahnat tajuk nye..huuhu

si afro besar said...

sape suh cari pasal dengan aku.?:D

Marya Hana . said...

loh ni dah kenape bercekau kat blog..
syuhhh syuhhh..

si afro besar said...

orang dengki biasa lah.;p
die tak tgk blog marya hana lagi. ntah ntah t jeles die banned jugak.:D

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...