Pages

teman teman

Monday, February 7, 2011

cane nak jadi cam kau eh.?

mood : jeles
listening : you by nur jannah alia

kadang kadang bile korang kawan dengan seseorang mesti die cakap die jeles dengan kite kan.? tipu la kalau korang cakap tak... penah tak bile berkawan kawan kawan korang tanye "eh amat! cane nak jadi cam kau eh.? muke hensem, awek banyak, baju armani exchange, kasut supra, otak pandai, dress up setail." tak pun "minah! cane nak jadi cam kau.? muke bersih, petik jari lelaki datang, bf semua yang hensem hensem and kaya kaya, badan kau mantap. aku harap satu hari nnt dapat jadi cam kau" (sila baca dengan nada yang lembut dan meleret) haish~ what de fak.? tak panas ke dengar bile orang cakap macam tuh.? macam menghanjing jeh.? hihi..

kau nak jeles life orang kenapa.? mak bapak hang tak cukop bagi makan ke.? atau kau jenis yang tak boleh tgk kawan kau lebih sket dari kau.? semua nye kau nak top.! neh pesanan dari abg afro kau neh. kau

JADI DIRI SENDIRI BOLEH.?

jangan dok hadap sgt org ni style org tu style. masing masing ade character sendiri.. pecaye lah! kalau kau jadi diri sendiri ramai yang akan sayang kau.



"kau tahu hidup hanya sekali, dah tuh asal tak jadi diri sendiri.?"

6 comments:

mera zati M.z said...

wahhhhh.. terasa gak ! hahah

Anonymous said...

so,jadiklah daus.jgn nk jadik bruno mars sgt lah. d:

si afro besar said...

eh eh g tanye bruno mars sane die lahir tahun bape. sape tiru sape.? post ni tok bruno. bg die trase sket. HAHA sebok tiru afro.;p

Anonymous said...

HAHA.choii!!amek lahh abg daus.amek. d:

Eman T said...

baju armani exchange xde, supra pun xde. tapi i'll always be me! okay? HAHA

si afro besar said...

ah kau man. kau tipu.;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...