Pages

teman teman

Saturday, May 28, 2011

minggu orentasi UiTM

mood : cool+garang
listening : lazy song

penat penat penat.. minggu orentasi baru habess.. gila kau seminggu nok! fuhh! tapi apa apa pun minggu orentasi sangat lah best.. makan free pastu dapat pulak budak junior yang sporting.. terbaik!! intake kptm yang pertama adalah intake kerjasama dengan UiTM.. abg abg biasa lah.. mesti lah pegang kamera click click click.;) jom tgk sat..


sat sat.. yang ni afro boleh explain.. duh-.- die menari alahai sangat lah comel.. gelek sini gelek sana.. berdetap detap jantung tengok die chicken dance. aww 

HAHA padan muka korang.. tanak hafal lagu en? :p






ika dodollllll!!!!;)

okay ini selingan.. ketua fasi buat gila dalam orentasi.. brapa tahun die tak senyum afro tak sure..punya lah susah makhluk ni nak senyum tetiba tapp terus boleh senyum.. tapi orentasi ni die boleh senyumm.heh ade awek cun la tuh.:D

5 comments:

lauryl lavender said...

HAHAHA. lawak gile~ tp pape pon . mmg happening gile mase orntasi :)

Marya Hana . said...

orientasi memang kenangan yg xdapat dilupakan mase jejak uitm.. igt lagi orientasi aku, tahun 2007.. kat uitm.. best..

:: Khai Artzfar :: said...

daus..mohon share gambar....thank u so much

:: Khai Artzfar :: said...

daus..mohon share gambar....thank u so much

Eien Mohmad said...

UNTUNG laaa eien tak merasa lgi . hahahaahh !

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...