Pages

teman teman

Monday, May 2, 2011

hidup

mood : cekal
listening : sampai syurga

hidup ni kadang menggembirakan dan kadang mengecewakan.. kadang kita berada di atas dan kadang kita berada di bawah.. tak semua yang kita impi kan akan tercapai dan tak semua yang kita hajat kan akan termakbul.. kita tak boleh puas kan hati semua orang.. apa yang boleh kita buat cuma be nice and stay cool..and ada satu je jalan penyelesaian.. kau harus tabah.. thanks ALLAH for giving me the strengh to stand up.. dan insya allah aku takkan berhenti berharap..

person that inspire me the most

4 comments:

FzaIbrahim said...

hey, i saw my name. :)

adek, no matter what it is, life is to be discovered.
if u manage find the right path, u'll reach a right destination.

good luck brother :)

si afro besar said...

harus lah.. u inspired me much kot:)

thanks kaka.. kiss sket. mwah. HAHAHA i'll try my best..

FzaIbrahim said...

ouch!

kiss kiss. haha. do take care adek. :)

si afro besar said...

thank you kaka

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...