Pages

teman teman

Tuesday, August 9, 2011

Terengganu

mood : penyu
listening : Ku pinang kau dengan bismillah

penyu penyu penyu..!;p afro dah gila penyu oh sekarang ni since pergi terengganu.. ade penyu comel comel comel...:D yay! best gilaa oh! HAHA hey korang korang semuaa.. kalau ada la budak KPTMKL yang baca post ni korang boleh laa join kelab entreprenuer tuu. best gila kott.. hari tu kiteorg buat research pasal keropok lekor je pon.. dapat RM100 utk 3 hari, penginapan dan van! best!!! walaupun bulan puasa kan.. tapi its a good experience laa..  jap ye afro donload gambar

afro admit.. afro pergi sbb duet je pon sebenar nyaa. HAHA best best! dapat duet banyak:p

: bertungkus lumus siap kan survey regarding keropok lekor :
:)

: gaya afro macam baru keluar makhamah kan. artisss habes.. heh :
: ni sebenar nya kat mesjid kristaalllll : 
;)


yeahh! 
afro sukaa gambar niii. gambar ni nampak macam hidup sebab inilah kehidupan orang di terengganu.
naik becaaa.:D hee 

lepas ni kelab kiteorg ada lagi 1 event besar.. korang tunggu je okay! kalau dah buat t afro masuk kan gambar.. HAHA sapa nak join still boleh joinn..:) and thousand of apologizes sbb afro lama tak updatee. soryy yee.:)

2 comments:

AISHA INANI said...

cis cis update blog nak retis2 je kan.
grr!


kaing batikng aku manang? grr.

Areyf Shahmin said...

hahah wahh! nice laa abg daus ..
btw pic beca th trbaek laa abg! ( :

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...