Pages

teman teman

Monday, October 17, 2011

Super Duper Awesome Convocation

mood : riak
listening : shila amzah yang teristimewa.

hello peeps. its been a while kan afro tak update blog nii :) and SUPRISSEEEEEE!.. afro ada gambar baru untuk dipertontonkan.. yay! tepuk tangan sikett.. HAHAHA. macam budak budak kan.? hah silap laaa kalau cakap afro budak budak.. dah besar nii.. saya ada scrool diploma. kau hado.? ;p berlagak kejap.. dalam hati org yg baca blog afro mesti cakap, 'eleh DIPLOMA je pong'.. hey! 3 tahun taw bertungkus lumus nak dapat kan sekeping kertas yang bergulung tuu :D kali nii bukan afro camera man yee. so gambar afro mmg banyak.. the best part is kawan saya guna lens fish eye tok tangkap gambar saya.. yesss! jom tengokk..

 okay ini afro dengan zack ke menara tinjau.. saja buat pre-convo shoot..
taboleh upload bebanyak t korang jeles. 
:D

 : gambar atas and bawah ni kat pullman :
: best kot scenery sinii :



: comel kan azwa saya :
<3  

 : test power siket fish eye 8mm :
hamekk.! widee tuuu 
;)

 : ini macam biasa lah.. mana mana adik bradik yg konvo pon dapat flying dari mak abah :
thank youuu
mwaahhhh! 
heheh

: acap noley thanks eh datang convocation saya :
:) 

: okay ini ed shahir budak multimedia kptm ipoh :
tapi malang laaa tak jumpa omaw..
blog budak kptm ipoh semua best habiss. 
lawa gila gambar dalam blog diaaa.
jemput singgah g blog dia okay!!

hey korang tahu tak sapa yang tangkap semua gambar ni.? semua cantik cantik kan.? mesti lah orang penting UM.. si kecik tuuu.. for those yang nak tempah outdoor session or whatsever boleh tanya afro.. afro tolong deal kan. :) murah jeee.  

: last but not least :
farewell diploma convocation.

see you around guyss. byeee

7 comments:

Topek said...

congratulation..

Arikal Razali said...

congrats abg daus :)

CZ said...

congratulation...

syeera said...

tahniah abg daus aka bruno mars .. :)

Nurul Iman Rosman said...

hye you, congrates!

kite lambat lagi nak convo, tahun depan. even dah habis study since april yang lepas.

haih, sabo je lah. ;)

two_dots said...

even da lmbat tp nk still nak wish congrats ! :)

siyes jeles tgk gmbr2 ni lawooo ! tak sabar nk convo tp lme lg laa.

ed shahir said...

terbaik bro. thanks ada jugak gambar aku. hehehehe.. :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...